Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο Χ. Πανόπουλος κατάλαβε την σημασία της προσέγγισης με την τοπική κοινωνία. (φωτογραφίες από τα εγκαίνια)

Πολύς ο κόσμος στα εγκαίνια του περιπτέρου της Skoda Ξάνθη

 skoda ekenia (14) skoda ekenia skoda ekenia (1) skoda ekenia (2) skoda ekenia (3) skoda ekenia (4) skoda ekenia (5) skoda ekenia (6) skoda ekenia (7) skoda ekenia (8) skoda ekenia (9) skoda ekenia (10) skoda ekenia (11) skoda ekenia (12) skoda ekenia (13)

Εκατοντάδες κόσμο βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο περίπτερο της Skoda Ξάνθη στην παλιά πόλη με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων του ιστορικού μας συλλόγου. Παρόντες όλοι οι παίκτες της ομάδας μας ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ καλεί όλους τους φίλους της στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στο περίπτερό της στην Πλατεία Αντίκα. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η ξανθιώτικη ομάδα γιορτάζει τα 25 της χρόνια στην Α! Εθνική και μετέπειτα Superleague, σε ένα… επετειακό περιβάλλον με πολλές εκπλήξεις!

Στο χώρο που διαμορφώθηκε κατάλληλα, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ιστορία των πρώτων χρόνων του ΑΟΞ στην Α! Εθνική και την συνέχεια της SKODA ΞΑΝΘΗ μέσα από αρχειακό υλικό που περιλαμβάνει φωτογραφίες, banners και βίντεο. Από το 1989 έως το 2014 όλες οι μεγάλες στιγμές της ομάδας μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν για να «ξυπνήσουν» ποδοσφαιρικές αναμνήσεις της πόλης μας!

Σε καθημερινή βάση, θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ, τμήματα της Ακαδημίας της, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες, να βγουν φωτογραφίες μαζί τους και να τους ζητήσουν αυτόγραφα.

Επίσης θα υπάρχει και το… κατακόκκινο επετειακό μπλουζάκι των 25 χρόνων στην μεγάλη κατηγορία καθώς και μία σειρά αντικειμένων της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Το πρόγραμμα

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστος Καρυπίδης και Αντώνης Ράνος καθώς και τα τμήματα Κ-13 και Κ-11 της Ακαδημίας.

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αντίκα από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παντελής Καπετάνος και Δημήτρης Γούτας καθώς και το τμήμα Κ-15 της Ακαδημίας.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κώστας Φλίσκας και Καρίμ Σολτάνι καθώς και το φετινό τμήμα των πρωταθλητών Ελλάδος Κ-17.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αντίκα από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κριστιάν Ομπόντο και Θοδωρής Βασιλακάκης καθώς και η ομάδα Κ-20 της Ακαδημίας.

Το Σάββατο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Istanbul, η SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με την φιλοξενούμενη ομάδα θα δώσουν το «παρών» τους, κλείνοντας την «επετειακή» εβδομάδα της ξανθιώτικης ομάδας στις Γιορτές Παλιάς Πόλης. (Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε από το εσωτερικό του περιπτέρου!).

 

Σχετικά Άρθρα