Κοινωνία Τελευταία Νέα

Χρυσές δουλειές κάνουν οι Μπανγκλατεσιανοί μικροπωλητές στην Θράκη

Mikropolites parnomoi

Συνελήφθη στις 8-8-2014 το απόγευμα, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, για εκβίαση, ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 36χρονου ομοεθνή του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Μπανγκλαντές και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, οι οποίοι δεν εντοπίσθηκαν.

Αναλυτικότερα, το ίδιο μεσημέρι, οι τρεις δράστες (μικροπωλητές), αρχικά εκβίασαν τον 36χρονο προκειμένου να εγκαταλείψει την παραλία της Αγίας Παρασκευής όπου δραστηριοποιούνταν ως μικροπωλητής. Στη συνέχεια, αφού ο 36χρονος δεν εγκατέλειψε την παραλία, οι τρείς δράστες τον πλησίασαν και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και ένα δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρχε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με την έκδοση σχετικών αναζητήσεων και ερευνών, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο ένας από τους δράστες. Στο σπίτι στο οποίο διέμεναν οι δύο από τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τσάντες με είδη παρεμπορίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα