Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Τρεις με ναρκωτικά στα χέρια της αστυνομίας

4 narkotika

Συνελήφθησαν στις 23-9-2014 στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 53, 24 και 20 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καλλιέργεια φυτών κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 53χρονο, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι οι δύο από αυτούς, ηλικίας 24 και 20 ετών, μετέβησαν στην οικία του 53χρονου και προμηθεύτηκαν από αυτόν, έναντι χρηματικής αμοιβής, μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην κατοχή των δύο δραστών ηλικίας 24 και 20 ετών, βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,5 γραμμαρίων και μία σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή υπαλλήλων και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Καβάλας, στο σπίτι και την αυλή του 53χρονου, εντόπισαν μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 10,4 γραμμαρίων.

3 φυτά κάνναβης, ύψους από 1,35 έως 1,75 μέτρων, σε θερμοκήπιο στην αυλή του σπιτιού.

1 ξύλινη ράβδο (γκλοπ).

το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Σχετικά Άρθρα