Αθλητικά Τελευταία Νέα

Μια σπάνια σκηνή που αποθεώνει το ποδόσφαιρο από έναν παίκτη της Γ’ Εθνικής [βίντεο]

kalhmera

Είναι από τις εικόνες που δικαιολογούν όσους πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι από τις σπάνιες (δυστυχώς) στιγμές που κάνει τον κάθε φίλαθλο να νιώθει περήφανος. Ένας παίκτης της Γ’ Εθνικής, ο Γιάννης Χλωρός που αγωνίζεται με την Νέα Ιωνία δίδαξε ήθος και fair play.

Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, χθες Κυριακή 21/9/2014 και ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο Χλωρός βρέθηκε προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Παναγιώτη Καραχάλιου, αλλά αστόχησε επίτηδες! Και αυτό γιατί είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ, Μιχάλη Σηφάκη να είναι στο έδαφος από τραυματισμό μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Έτσι ο Γιάννης Χλωρός επέλεξε να κλωτσήσει άουτ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γιατρούς της αντίπαλης ομάδας να φροντίσουν τον Σηφάκη.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε τα χειροκροτήματα όλου του γηπέδου, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Αδριανός τον κάλεσε στο γραφείο του για να του απονείμει τα εύσημα.

«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: Η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή» δήλωσε.


Πηγή: http://kalimeraellada.gr

Σχετικά Άρθρα