Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Με 50-60 ευρώ «το κεφάλι» μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Συνελήφθη στις 31-8-2014 το πρωί, στον Ίασμο Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ροδόπης, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ερυθραίας. Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον Ίασμο Ροδόπης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι ο 36χρονος προωθούσε με αυτό, παράνομα στην ενδοχώρα, επτά μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα