Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επισκέψεις στους φορείς του τόπου κάνει το νεοεκλεγέν ΔΣ των αποστράτων Αξιωματικών της Ξάνθης. Καθυστερεί η ανάρτηση της σημαίας στο αυγό

apostratoi karampinhs apostratoi mhtropolhths

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), με τη νέα του σύνθεση και  με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων τους, άρχισαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν Εθιμοτυπικές Επισκέψεις σε Αρχές, Υπηρεσίες, Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Συλλόγους- Ενώσεις, για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων, για την επίτευξη συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως και για το καλό όλων στην Τοπική Κοινωνία  και της Πατρίδος μας γενικότερα.

Η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε  ήταν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμονος και επακολούθησε σήμερα 17 Σεπ, η αντίστοιχη στον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αθανάσιο Καραμπίνη, στην Κομοτηνή.

Το επιθυμητό πρόγραμμα των εθιμοτυπικών επισκέψεων,  θα συνεχιστεί  με επισκέψεις, στους: Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, Στρατηγό Διοικητή Δ’Σ.Στρατού, Δημάρχους Ξάνθης, Αβδήρων , Τοπείρου και Μύκης, ΑΔ και ΠΥ Ξάνθης, Επιμελητήρια Ενώσεις και Συλλόγους της Ξάνθης.

Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ανάρτηση νέας μεγάλης σημαίας στο Αυγό θα καθυστερήσει λόγο προσκομμάτων που μπαίνουν από την Αρχαιολογία.

Σχετικά Άρθρα