Ατζέντα Τελευταία Νέα

Αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό με «δράση» στις γιορτές παλιάς πόλης

PALAISTINI (1).jpg

Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ, στη λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζεται μέρες τώρα με αμείωτη ένταση. Αυτοί που οπλίζουν και ενθαρρύνουν τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού πολλά χρόνια τώρα, είναι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, η Ε.Ε. Οι ιμπεριαλιστές είναι αδίστακτοι μπροστά στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων τους στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που ανταγωνίζονται για την αρπαγή ή τη μοιρασιά του πλούτου των λαών. Αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Η Ελληνική κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, με το κράτος τρομοκράτη των λαών της περιοχής και με τη σημερινή της στάση των ίσων αποστάσεων, εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Καλούμε τον Ξανθιώτικο λαό να καταδικάσει τη σφαγή από το Ισραήλ του Παλαιστινιακού λαού. Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό, μέσω της δράσης που αναπτύσσουμε αυτές τις μέρες στις γιορτές «Παλιάς Ξάνθης» με τη συγκέντρωση φαρμάκων και χρημάτων.

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη

Σχετικά Άρθρα