Αθλητικά Τελευταία Νέα

SKODA ΞΑΝΘΗ – Απόλλων Λεμεσού 2-0 υπό το βλέμμα του Πανόπουλου

skoda lemesos panopoylos skoda lemesos 1 skoda lemesos 2 skoda lemesos 3

Μπαίνοντας δυνατά στο 5ο της φιλικό παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ επικράτησε με 2-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ο Μανώλης Μπέρτος (11’) και ο Παντελής Καπετάνος (16’). Ο πρώτος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ ενώ ο δεύτερος με όμορφη ενέργεια και αριστερό πλασέ σημείωσε το 2-0. Η ξανθιώτικη ομάδα σημείωσε κι άλλα δύο γκολ με τον Αργύρη Μπαρέττα που ακυρώθηκαν. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της SKODA ΞΑΝΘΗ στα φιλικά προετοιμασίας και το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι είναι αυτό με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή (18:45).

Μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας με α’ βοηθό τον Κούλα Χασάν της ΕΠΣ Ξάνθης, β’ βοηθό τον Βασίλη Καραβασίλη της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ 4ος ήταν ο Φώτης Τερετίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (65’ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (65’ Λαζαρίδης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Γούτας (65’ Μπαρέττας), Γουάλας (65’ Κολλαράς), Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (65’ Κομεσίδης), Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Ολιβέιρα (55’ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι (46’ Γκραντίν – υπό δοκιμή), Καπετάνος (55’ Ράνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μιγκέλ, Ρομάν, Ρέζεκ, Μεριέμ, Γκι, Ρομπέρτ, Παπουλής, Αγγελης, Αντράντε, Χαμντανί, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι: Χίντι, Φερέρα, Νικολάε, Ροτζέριο, Σανκόι, Μερκης, Λόπεζ, Στυλιανού, Ρέινολντς, Παναγιώτου.

*** Στιγμές πριν την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ διά μέσου του Αντιπροέδρου και Τεχνικού Διευθυντή της Γιάννη Παπαδημητρίου προσέφερε στον εκπρόσωπο του Απόλλωνα αναμνηστικό δώρο ευχόμενη «καλή επιτυχία» στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ αναμνηστικό δώρο προσέφερε και ο Απόλλων Λεμεσού στην ξανθιώτικη ομάδα.

Σχετικά Άρθρα