Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κάλεσμα της Skoda Ξάνθη στις γιορτές παλιάς πόλης όπου θα γιορτάσει και τα 25 της γενέθλια (Video)

 skoda pali polh

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ καλεί όλους τους φίλους της στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στο περίπτερό της στην Πλατεία Αντίκα. Από το Σάββατο 30 Αυγούστου και για μία ολόκληρη εβδομάδα, η ξανθιώτικη ομάδα γιορτάζει τα 25 της χρόνια στην Α! Εθνική και μετέπειτα Superleague, σε ένα… επετειακό περιβάλλον με πολλές εκπλήξεις!

Στο χώρο που διαμορφώνεται αυτές τις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ιστορία των πρώτων χρόνων του ΑΟΞ στην Α! Εθνική και την συνέχεια της SKODA ΞΑΝΘΗ μέσα από αρχειακό υλικό που περιλαμβάνει φωτογραφίες, banners και βίντεο. Από το 1989 έως το 2014 όλες οι μεγάλες στιγμές της ομάδας μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν για να «ξυπνήσουν» ποδοσφαιρικές αναμνήσεις της πόλης μας!

Σε καθημερινή βάση, θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ, τμήματα της Ακαδημίας της, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες, να βγουν φωτογραφίες μαζί τους και να τους ζητήσουν αυτόγραφα.
Επίσης θα υπάρχει και το… κατακόκκινο επετειακό μπλουζάκι των 25 χρόνων στην μεγάλη κατηγορία καθώς και μία σειρά αντικειμένων της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο περίπτερο της ξανθιώτικης ομάδας στην Πλατεία Αντίκα από τις 20:30 μέχρι τις 22:30 θα βρίσκεται αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ την Κυριακή η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γήπεδό της.

Για το βράδυ της Δευτέρας (01/09) στις 20:00 έχει προγραμματιστεί το επίσημο opening του περίπτερου όπου θα βρίσκονται οι τοπικές αρχές, σύσσωμη η ομάδα, τμήματα της Ακαδημίας της και οι Παλαίμαχοι.

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστος Καρυπίδης και Αντώνης Ράνος καθώς και τα τμήματα Κ-13 και Κ-11 της Ακαδημίας.

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αντίκα από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παντελής Καπετάνος και Δημήτρης Γούτας καθώς και το τμήμα Κ-15 της Ακαδημίας.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κώστας Φλίσκας και Καρίμ Σολτάνι καθώς και το φετινό τμήμα των πρωταθλητών Ελλάδος Κ-17.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αντίκα από τις 20:30 μέχρι τις 22:30, θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κριστιάν Ομπόντο και Θοδωρής Βασιλακάκης καθώς και η ομάδα Κ-20 της Ακαδημίας.

Το Σάββατο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Istanbul, η SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με την φιλοξενούμενη ομάδα θα δώσουν το «παρών» τους, κλείνοντας την «επετειακή» εβδομάδα της ξανθιώτικης ομάδας στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Σχετικά Άρθρα