Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Τυχερός Ξανθιώτης βρήκε τη κλεμμένη μηχανή του αλλά η αστυνομία άφησε ελευθέρους τους δύο δράστες (είχε παρέλθει το αυτόφωρο!)

mhxanaki klemeno

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που είχε διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της 13-8-2014, στην πόλη της Ξάνθης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο νεαρών, ηλικίας 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι δύο δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 13-8-2014, στην Ξάνθη, αφαίρεσαν από κοινού, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Στο πλαίσιο το ερευνών, εντοπίσθηκε στην Ξάνθη η δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι και οι δύο ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα