Έβρος Τελευταία Νέα

Με το ελεύθερο κάμπινγκ τα έβαλε η αστυνομία της Σαμοθράκης

eleythero kampigk

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν στις 21-8-2014 το πρωί, στοχευμένοι έλεγχοι στη Σαμοθράκη. Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Σαμοθράκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασονομείου Σαμοθράκης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που σχετίζονται με την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, σε διάφορες περιοχές της νήσου (Πύργος Φονιά, Βαράδες κ.α.). Αναλυτικότερα:

Βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις που αφορούσαν την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση. Συνελήφθησαν 2 άτομα, ένας 35χρονος ημεδαπός και μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Σλοβακίας για απείθεια, διότι αρνήθηκαν την πραγματοποίηση ελέγχου από τους αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης. Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα