Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Άξιος ο Μητροπολίτης μας… εν μέσο κρίσης δίνει διέξοδο σε εκατοντάδες Ξανθιωτάκια

 kataskhnosh drimias (4) kataskhnosh drimias kataskhnosh drimias (1) kataskhnosh drimias (2) kataskhnosh drimias (3)

Την Τετάρτη 30η Ιουλίου ολοκληρώθηκε η φετινή κατασκηνωτική περίοδος στον χώρο του προσκηνύματος του Αγίου Γεωργίου στην Δρυμιά Σταυρουπόλεως, όπου μέσα σε ένα όμορφο και καταπράσινο Περιβάλλον, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Στην φετινή 19η χρονιά λειτουργίας των κατασκηνώσεων φιλοξενήθηκαν σε τέσσερεις περιόδους 500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια τα οποία και απόλαυσαν την ομορφιά της ορεινής περιοχής, έζησαν σαν μια μεγάλη οικογένεια κοντά στην φύση, αθλήθηκαν, και με απόλυτο σεβασμό προς τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, μεταδόθηκε στα παιδιά το νόημα της χριστιανικής ζωής, η αγάπη προς τον Θεό, την Πατρίδα, το περιβάλλον, η αξία του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί τούς αρχηγούς, υπαρχηγούς, ομαδάρχες, στελέχη και τις κυρίες πού ανιδιοτελώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλο αυτό το διάστημα, δίδοντας αξιομίμητο παράδειγμα προσφοράς και όλους όσοι συνέβαλαν στην λειτουργία των κατασκηνώσεων. (σ.σ. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι οι κατασκηνώσεις αυτές δίνουν εδώ και χρόνια διέξοδο σε χιλιάδες Ξανθιωτάκια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε άλλες κατασκηνώσεις. Και για τον λόγο αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη μας Παντελεήμων και τους συνεργάτες του).

Σχετικά Άρθρα