Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

«Βροχή» παραιτήσεων στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Προβληματισμός και στην Ξάνθη

theodorakhs

Τα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα το… Facebook προτίμησαν για να παραίτηθούν τέσσερεις από τους περίπου 400 εθελοντές του Ποταμιού στον τομέα νότιας Αττικής. Ο εθελοντές εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους στις εσωτερικές διαδικασίες και μεταξύ άλλων για την αποστολή «λιστών», όπως καταγγέλλουν, προς υποστήριξη προσώπων, στις εσωκομματικές εκλογές του συνεδρίου μέσω «sms» από τα κεντρικά.

Παράλληλα μέλος της Επιτροπής Ηρακλείου του Ποταμιού, με ανάρτηση στις ομάδες μελών του κόμματος στο Facebook, καταγγέλλει με σκληρά λόγια τις «μεθοδεύσεις», όπως υποστηρίζει, της κεντρικής ηγεσίας του κινήματος, προκειμένου να ελέγχει τις οργανώσεις. Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή και η παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Μαρίας Κάνα, η οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Τα ίδια είχαμε και στην Ξάνθη πριν λίγες μέρες με την παραίτηση από την θέση του προσωρινού συντονιστή του Γιατρού Αιμίλιου Γρηγοριάδη. Εντός των ημερών πάντως το κόμμα θα αποφασίσει για το ποιος θα τον διαδεχτεί. (Οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη και πιθανότατα νέος συντονιστής Ξάνθης θα αναλάβει ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης!).

Σχετικά Άρθρα