Αν και είναι καλοκαίρι και οι κάδοι εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αδειάζουν συχνότερα, σκηνές σαν αυτήν στην Ανδρέου Δημητρίου είναι πολύ συχνές. Δυστυχώς και η υπηρεσία καθαριότητας με τον Θεοδωρίδη έχει αποτύχει αλλά και οι πολίτες συνεχίζουν την ίδια τακτική της εναπόθεσης των σκουπιδιών τους έξω από τους κάδος όταν αυτοί είναι πλήρεις. Θυμάμαι ότι μόνο όταν ο Παναγιώτης Ταρενίδης είχε αναλάβει τον τομέα αυτό, είδε η πόλη καλές μέρες. Όμως ο Ταρενίδης έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους υπαλλήλους για να είναι αποδοτικοί. (Ο Τάσος Θεοδωρίδης είναι ποιο χαλαρός… και αυτό το πληρώνει η πόλη δυστυχώς!).
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".
Σχετικά Άρθρα
Μεγάλη απώλεια για τον Ποντιακό Ελληνισμό – Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σωματαρίδης, ο δάσκαλος της Σέρρας
Ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής – Ευχές από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ
Η Χαραλαμπία Κρόκου βραβεύτηκε με το Βραβείο Αριστείας του ΙΚΥ ως πρώτη απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΔΠΘ
Click to comment





