Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και το σημερινό αστυνομικό δελτίο

astynomia1

Σύλληψη Ξανθιώτη διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη στις 16-7-2014 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ξάνθης και με Διάταξη του κ. Προέδρου Εφετών Θράκης, για διακεκριμένες κλοπές κατ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για απάτη, παράνομη διεξαγωγή εράνου και πλαστογραφία

 

Συνελήφθη στις 9-7-2014 το μεσημέρι, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη,  παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων- εράνων- λαχειοφόρων αγορών και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι με το πρόσχημα της οικονομικής ενίσχυσης για την ανέγερση Ιερού Ναού, διενεργούσε έρανο, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 φωτοαντίγραφα παραποιημένης εξουσιοδότησης για τη διενέργεια εράνου, 1 αριθμημένο μπλοκ κουπονιών. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου

 

Συνελήφθη στις 15-7-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να επιχειρεί να διαρρήξει περίπτερο της πόλης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 10-7-2014 το απόγευμα, από την πόλη της Κομοτηνής.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία και 4 ηλεκτρονικές συσκευές, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάτε. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ανεύρεση πτώματος εξαφανισθέντος ημεδαπού

 

Ανευρέθη, στις 15-7-2014 το απόγευμα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σιδερονέρου Δράμας, στην όχθη του ποταμού Νέστου, κάτω από τη γέφυρα Παπάδων, το πτώμα του 85χρονου ημεδαπού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 14-7-2014. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηρονέρου Δράμας.

Σχετικά Άρθρα