Επιτυχής επανασυγκόλληση άκρας χειρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επιτυχής επανασυγκόλληση άκρας χειρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

diabalkaniko-iatriko-660

Επιτυχημένη συγκόλληση άκρας χειρός μετά από ακρωτηριασμό, επιτεύχθηκε στο Τμήμα Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Ο 34χρονος ασθενής προσήλθε με κομμένο χέρι στο επίπεδο του καρπού και κάκωση συνθλιπτικού χαρακτήρα, μετά από εργατικό ατύχημα. Η προηγούμενη ιατρική γνωμάτευση προέβλεπε άμεσο ακρωτηριασμό λόγω αδυναμίας επαναιμάτωσης και καθώς ο ασθενής δεν συναίνεσε, προσήλθε στο Διαβαλκανικό με κρίσιμη καθυστέρηση 6 ωρών.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τη χειρουργό χεριού-μικροχειρουργό, Ελλάδα Παπαδογεώργου και την ομάδα των συνεργατών ιατρών. Μετά από 9ωρη χειρουργική επέμβαση επιτεύχθηκε η επαναγγείωση του χεριού του.

Ο 34χρονος ασθενής έλαβε εξιτήριο με την κατάσταση της υγείας του σταθερή ενώ το χέρι του έχει διασωθεί.

Στο Τμήμα Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς τέσσερις δύσκολες περιπτώσεις επανασυγκόλησης άκρας χειρός κατά το τρέχον έτος και πλήθος άλλων επεμβάσεων μικροχειρουργικής. (Συγχαρητήρια και από την Ξάνθη μας στο Διαβαλκανικό και το ιατρικό τιμ μιας και δεν είναι λίγοι και οι συμπολίτες μας που φιλοξενούνται στο Ιατρικό αυτό κέντρο!).

Σχετικά Άρθρα