Μουσική Τελευταία Νέα

TOP FM 96,9: “Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην HEAVEN”

 bandh heaven bandh heaven (1) bandh heaven (2)

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από τον TOP FM 96,9… τον καλύτερο σταθμό της Ξάνθης «Στην αγκαλιά της Heaven», όπως δήλωσε και η ίδια χαρακτηριστικά, τη δισκογραφική εταιρία με την οποία έχουν ταυτιστεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων 15 χρόνων, επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή, στην πιο ώριμη καλλιτεχνικά και δημιουργικά περίοδο της καριέρας της.

Το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιουνίου, η superstar της ελληνικής μουσικής σκηνής, χαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινημένη, συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Heaven Music κο Γιώργο Κυβέλλο στα γραφεία της εταιρίας, για την υπογραφή του νέου συμβολαίου δισκογραφικής συνεργασίας διάρκειας τριών χρόνων.

Η επιστροφή σηματοδοτήθηκε με το single «Καλημέρα», σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραίτη, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Τίτλος του «Όλα αλλάζουν», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.

Η ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική της δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven προγραμματίζεται για το φθινόπωρο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο επιτυχιών! Πάρτε μία πρόγευση από το single ΕΔΩ:

Σχετικά Άρθρα