Κοινωνία Τελευταία Νέα

Βρε Γιώργο Κολλάρε και ΚΚΕ Ξάνθης η πόλη μας δεν έχει προβλήματα;

Πήρα την παρακάτω επιστολή από την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Γιώργο Κολλάρο και σας την παραθέτω με την επισήμασνη ότι αν θέλουμε κάποιους να βοηθήσουμε είναι καλύτερα να αρχίσουμε βοηθώντας τους εαυτούς μας!!!

«Ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Κροατίας, Βοσνίας και Σερβίας από το Δήμο Ξάνθης. Η κυβέρνηση της Σερβίας ήρε στις 22 Μαΐου 2014 την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτεια της χώρας, που ήταν σε ισχύ από τις 15 Μάη, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, ανέφερε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν εντοπίστηκαν οι σοροί 33 θυμάτων και ότι είχε επιβεβαιωθεί ως αιτία του θανάτου των 13 ανθρώπων ο πνιγμός.

Παρόλο που η κυβέρνηση της χώρας εξακολουθεί να υλοποιεί αντιλαϊκά μέτρα που είχε δρομολογήσει πριν τις πλημμύρες, θεωρούμε ότι ο Δήμος Ξάνθης πρέπει να σταθεί αλληλέγγυος στο δοκιμαζόμενο λαό και να συνδράμει ηθικά με κάποιο συμβολικό ποσό στην ανακούφισή του.

Στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, μετά από τη δεκάτη μέρα της μεγάλης καταστροφής, άρχισαν να μειώνονται οι πλημμυρισμένες περιοχές, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Ο δήμος Μπόσανσκα Ποσάβινα είναι αυτός που δοκιμάστηκε περισσότερο. Ίσως ο Δήμος Ξάνθης μπορούσε να έλθει πλησιέστερα με το συγκεκριμένο Δήμο. (12 Ιούνη 2014)».

Σχετικά Άρθρα