Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Βασίλης Τσολακίδης καλεί σε ντιμπέιτ τον Γιώργο Τσιτιρίδη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή που απευθύνεται τόσο στους συμπολιτες του όσο και στον αντίπαλό του Γ. Τσιτιρίδη τον οποίο τον καλεί σε ντιμέιτ.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Οι εκλογές της 1ης Κυριακής μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε στον δεύτερο γύρο και θα εξετάσουμε με προσοχή το μήνυμα της κάλπης. Με τον συνδυασμό μας, τα στελέχη μας και όλους όσους μας βοηθούν δώσαμε ένα τίμιο αγώνα. Στον επόμενο γύρο πάμε για τη νίκη.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε οριστικά για το μέλλον του τόπου μας. Ο δρόμος προς τη δεύτερη Κυριακή είναι μακρύς και δύσκολος. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Σας καλώ να συμμετέχετε δυναμικά και αποφασιστικά. Σας θέλουμε όλους μαζί μας. Η νίκη του συνδυασμού μας θα είναι νίκη όλων των πολιτών.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική σας στήριξη, στις 25 Μαϊου θα γιορτάσουμε την πρώτη ημέρα μιας νέας πορείας για τον Δήμο Αβδήρων. Στόχος μας δεν είναι μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές αλλά να προσφέρουμε στον τόπο την εμπειρία μας, τη γνώση και τις ιδέες μας.

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους ψηφοφόρους, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να συμπορευτούν μαζί μας.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας καλούμε και προσκαλούμε την απέναντι πλευρά σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση, όχι αντιπαράθεσης αλλά ανταλλαγής ιδεών και απόψεων για το μέλλον του Δήμου μας. Μια δημόσια συζήτηση με όρους που θα συμφωνηθούν αμοιβαία.

loading...

Σχετικά Άρθρα