Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Χρίστος Πούλιος: Χάσαμε στον ίδιο τον αστικό ιστό της πόλης

Είναι προφανές ότι, ανεξάρτητα από την ψήφο των ευπαθών ομάδων, η ίδια η πόλη επέλεξε για μια ακόμα φορά το μοντέλο διοίκησης που είχε τόσα χρόνια. Δεν ήθελε την Αλλαγή νοοτροπίας, αυτοδιοικητικής φιλοσοφίας και προσώπων.

Σαφώς και έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος η απίστευτης έκτασης λάσπη, τα ψεύδη και η με κάθε αθέμιτο τρόπο αποδόμηση της προσωπικότητας του επικεφαλής κ. Πούλιου από την γνωστή σε όλους συγκεκριμένη μερίδα του τύπου.

Καταλυτικό επίσης ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε το μεγάλο ποσοστό λευκών και η αύξηση της αποχής. Φαίνεται ότι γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας όλοι είναι ίδιοι.

Αξιοσημείωτη η ανατροπή και η διάθεση αλλαγής στον ορεινό όγκο και η σαφής αποδοκιμασία της εγκατάλειψης που βίωσαν τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι των οικισμών της Σταυρούπολης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους υποσχόμαστε ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ τόσο με τα εκλεγμένα μέλη της, όσο και με τους πολλούς νέους που πίστεψαν στις αρχές της και στη διαμόρφωση του προγράμματος της, θα συνεχίσει να παλεύει για έναν διαφορετικό Δήμο, όπως οι νέοι τον οραματίζονται.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Σχετικά Άρθρα