Κόμματα Τελευταία Νέα

Στην Ξάνθη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Τσακίρης

?????????? Mixalhs Tsakirhs Xrysh Aygh2

Στην Ξάνθη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Τσακίρης για να προωθήσει την υποψηφιότητά του. ο κ. Τσακίρης ευελπιστεί ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει πάρα πολύ καλά στις εκλογές και ότι οι Θρακιώτες θα καταδικάσουν το μνημόνιο στέλνοντας την Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό.

Βιογραφικό:

Ο Μιχάλης Ν. Τσακίρης γεννήθηκε το 1972 στην Ελβετία, όπου διέμενε μέχρι το 1989, χρονιά κατά την οποία επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. (1990-1996). Υπηρέτησε πλήρη θητεία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως Έφεδρος Λοχίας του Μηχανικού Σώματος (1996-1997). Από το 1997 έως το 2005 εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός σε κατασκευαστικές εταιρίες καθώς και ως τεχνικός σύμβουλος σε εταιρία παραγωγής δομικών υλικών, και από το 2005 μέχρι το 2012 ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας τεχνικό γραφείο.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά.

Διακατεχόμενος από έντονο Πατριωτισμό και μεγάλη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, δραστηριοποιείται πολιτικά και εντάσσεται από τα φοιτητικά του χρόνια (1993) στον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ– ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ήταν υποψήφιος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις Ευρωεκλογές του 2009 καθώς και στις Εθνικές εκλογές του 2009 και 2012.

Έκτοτε προσφέρει στο Εθνικιστικό Κίνημα ως υπεύθυνος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σχετικά Άρθρα