fbpx
Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΚΚ. Σ. ΧΑΛΙΟΡΗΣ και ΠΗΓΑΣΟΣ γιόρτασαν…..με ποδήλατα !!!

 phgasos xaliorhs (1) phgasos xaliorhs

– Στο Μαγικό έσμιξαν οι φίλοι του ποδήλατου !

Με μια όμορφη, ενημερωτική και ψυχαγωγική ποδηλατο-εκδήλωση έσμιξαν και γιόρτασαν το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής και ο Ποδηλατικός σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ, στο κέντρο του οικισμού Μαγικού. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή «Μαγική» ποδηλατο-πορεία των Ξανθιωτών φίλων του ποδήλατου, που συνάντησαν τους αντίστοιχους της πεδινής περιοχής και όλοι μαζί πλέον πραγματοποίησαν σειρά ποδηλατο-δράσεων στην πλατεία του Μαγικού.

Οι υπεύθυνοι του ΚΚΣ. Χαλιορής φρόντισαν για την άψογη «φιλοξενία» των επισκεπτών, ενώ συμμετείχαν ένθερμα στα ποδηλατικά δρώμενα, που «έστησε» ο ΠΗΓΑΣΟΣ. Η ποδηλατο-πομπή κινήθηκε και με την βοήθεια αστυνομικής παρουσίας, αλλά και των συνοδών-υπευθύνων του Ξανθιώτικου συλλόγου,  ενώ παρόλη την ιδιαιτερότητα της ημέρας (εκλογές), συμμετείχε σημαντικός αριθμός ποδηλατιστών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο στέγασης του ΚΚΣΧ είχε προηγηθεί η βιβλιο-παρουσίαση των «Θεμέλιων Λίθων» του προέδρου Γ. Παραστατίδη, ενώ με επιτυχία και διαχρονικά προτιμά τον χώρο για να εκθέτει τα φωτογραφικά της έργα και η Έφη Χαλιορή.

Κατά τα άλλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτασμού του οικισμού (Αγίων Κων/νου και Ελένης), ενώ το ποδηλατικό ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Η επόμενη Ποδηλατο-δράση για τον ΠΗΓΑΣΟ είναι για την Τετάρτη 28 Μαΐου (ώρα 20.00) στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, όπου όλοι με τα ποδήλατα ετοιμάζονται να πουν: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ-ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, εν όψει την Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος.

Related posts

Τα συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ Ξάνθης στον μαθητή Ταξιάρχη Ευαγγελόπουλο, της Β΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης

Νέα σειρά αντηλιακών με βιολογικά έλαια για το παιδί αλλά και όλη την οικογένεια

Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2019

Leave a Comment