Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ελεύθερους αφήνει τους (έτσι κι αλλιώς λίγους) ψηφοφόρους του ο Νίκος Καλιαμπάκας

«Ο συνδυασμός «Στροφή στον Δήμο Αβδήρων» ευχαριστεί τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που στήριξαν το ψηφοδέλτιό του. Το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο μας, αν και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας που δημιουργήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, διαμορφώνει εικόνα ελπίδας, μιας και για πρώτη φορά παράταξη που δεν πρόσκειται στα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου στο Δήμο μας καταφέρνει να επιτύχει τέτοια ποσοστά.

Ο συνδυασμός «Στροφή στον Δήμο Αβδήρων», μέσω της εκπροσώπησής του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, υπόσχεται να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για ισχυρή και γόνιμη αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με τους συνδημότες και τις συνδημότισσες. Ο συνδυασμός ήρθε για να γκρεμίσει το αυτοδιοικητικό κατεστημένο της περιοχής και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαδικασία υπόδειξης εκλογικής συμπεριφοράς στους συνδημότες και τις συνδημότισσες που τον στήριξαν. Ωστόσο, καλούμε, τους ψηφοφόρους μας να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, ψηφίζοντας κατά συνείδηση» αναφέρει ο Καλιαμπάκας του Σύριζα που πραγματικά τέτοιο στραπάτσο δεν θα πρέπει να το περίμενε να πάρει στα Άβδηρα. (Όπως φάνηκε ούτε οι Χριστιανοί ούτε πολύ περισσότερο οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι των Αβδήρων τον εμπιστεύθηκαν!).

Σχετικά Άρθρα