Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΚΚ. Σ. ΧΑΛΙΟΡΗΣ και ΠΗΓΑΣΟΣ γιόρτασαν…..με ποδήλατα !!!

 phgasos xaliorhs (1) phgasos xaliorhs

– Στο Μαγικό έσμιξαν οι φίλοι του ποδήλατου !

Με μια όμορφη, ενημερωτική και ψυχαγωγική ποδηλατο-εκδήλωση έσμιξαν και γιόρτασαν το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής και ο Ποδηλατικός σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ, στο κέντρο του οικισμού Μαγικού. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή «Μαγική» ποδηλατο-πορεία των Ξανθιωτών φίλων του ποδήλατου, που συνάντησαν τους αντίστοιχους της πεδινής περιοχής και όλοι μαζί πλέον πραγματοποίησαν σειρά ποδηλατο-δράσεων στην πλατεία του Μαγικού.

Οι υπεύθυνοι του ΚΚΣ. Χαλιορής φρόντισαν για την άψογη «φιλοξενία» των επισκεπτών, ενώ συμμετείχαν ένθερμα στα ποδηλατικά δρώμενα, που «έστησε» ο ΠΗΓΑΣΟΣ. Η ποδηλατο-πομπή κινήθηκε και με την βοήθεια αστυνομικής παρουσίας, αλλά και των συνοδών-υπευθύνων του Ξανθιώτικου συλλόγου,  ενώ παρόλη την ιδιαιτερότητα της ημέρας (εκλογές), συμμετείχε σημαντικός αριθμός ποδηλατιστών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο στέγασης του ΚΚΣΧ είχε προηγηθεί η βιβλιο-παρουσίαση των «Θεμέλιων Λίθων» του προέδρου Γ. Παραστατίδη, ενώ με επιτυχία και διαχρονικά προτιμά τον χώρο για να εκθέτει τα φωτογραφικά της έργα και η Έφη Χαλιορή.

Κατά τα άλλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτασμού του οικισμού (Αγίων Κων/νου και Ελένης), ενώ το ποδηλατικό ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Η επόμενη Ποδηλατο-δράση για τον ΠΗΓΑΣΟ είναι για την Τετάρτη 28 Μαΐου (ώρα 20.00) στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, όπου όλοι με τα ποδήλατα ετοιμάζονται να πουν: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ-ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, εν όψει την Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος.

Σχετικά Άρθρα