Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

2 χρυσά και 1 χάλκινο για την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών Μακεδονίας Θράκης

Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών Μακεδονίας Θράκης 7ος Γύρος Πικρολίμνης Κιλκίς Κυριακή 13 Απριλίου 2014 2 χρυσά και 1 χάλκινο DSCN8658 DSC00168 DSC00173 DSCN8563 DSCN8577 DSCN8640 DSCN8643 DSCN8647 DSCN8654

«Το βλέμμα ταξιδεύει στην απεραντοσύνη, Επίμονο το κάλεσμα ανεβοκατεβαίνει. Το σημείο είναι εκεί όπου τελειώνει η ηχώ του καλέσματος» (Γιώργος Κωτούλας). Ο αστεροειδής 4 Εστία, αυτός ο διαστημικός βράχος φθάνοντας στην μέγιστη φωτεινότητά του το ξημέρωμα της Κυριακής, αποτέλεσε τον καλό οιωνό και συνταξιδιώτη για το ταξίδι μας. Ξέρουμε πως είμαστε δυνατοί όταν δεν πράττουμε μόνοι. Τριάντα ποδηλάτες αθλητές του ΠΗΓΑΣΟΥ με την συνοδεία του αγαπημένου προπονητή μας Χρήστου Σταυριαννίδη και μελλών του διοικητικού συμβουλίου, δήλωσαν συλλογικό παρόν αναζητώντας τον ατομικό αλλά και ομαδικό μίτο της εξόδου, αντιστεκόμενοι επίμονα σε κάθε μονοδιάστατη ανάλυση.

Ιχνηλάτησαν τρείς φορές, συνολικά εβδομήντα πέντε χιλιόμετρα, την περίμετρο της Πικρολίμνης Κιλκίς, καταφέρνοντας σπουδαίες επιδόσεις:

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ +40: Σταύρος Παπαδόπουλος πρώτος και χρυσό μετάλλιο.

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ +50: Βασίλης Ποιμενίδης πρώτος και χρυσό μετάλλιο.

Κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ: Αθανάσιος Καβουρτζικλής τρίτος και χάλκινο μετάλλιο.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Σχετικά Άρθρα