Δράμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Ανέστης Βλαχογιάννης στο πλευρό του Γιαννακίδη στην Δράμα

giannakidis_mavridis_vlachogiannis_matziaris

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανακοινώνει σήμερα την στελέχωση του ψηφοδελτίου της με έναν καταξιωμένο επιστήμονα και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, τον κ. Ανέστη Βλαχογιάννη, ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Ο κ. Βλαχογιάννης είναι Συντονιστής Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας, με ειδικότητα Παθολόγος Διαβητολόγος, ενώ όσο αφορά στην συμμετοχή του στα κοινά, διατέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Προσοτσάνης, καθώς και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Παράλληλα, διατέλεσε για χρόνια, εκλεγμένος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας.

Η υποψηφιότητα του κ. Βλαχογιάννη«εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο μας σε ποιότητα και δυναμισμό, ενώ η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί μια πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά και πάνω από αναχρονιστικές κομματικές ταυτοποιήσεις. Είμαστε μια συμμαχία αναγνωρισμένης αξίας ανθρώπων, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη μας για τον τόπο, την Περιφέρεια μας και απεριόριστη όρεξη για προσφορά», τονίζουν σε κοινή δήλωση τους ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Μελέτης Μαυρίδης και ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

Σχετικά Άρθρα