Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκαν οκτώ διαρρήξεις οχημάτων και καταστήματος στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οκτώ διαρρήξεις οχημάτων και καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί τις νυχτερινές ώρες της 3/4 και 4/5-4-2014, στην πόλη της Καβάλας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη προχθές (5-4-2014) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, τις νυχτερινές ώρες της 3/4 και 4/5-4-2014, διέρρηξε, στην πόλη της Καβάλας, επτά αυτοκίνητα και ένα κατάστημα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 108 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σχετικά Άρθρα