Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το όνομα το βρήκαν… Ψάχνουν ακόμη την “ταυτότητα” του συνδυασμού…

 

dhmarxopoylos logo

Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης μας έστειλε το λογότυπο του συνδυασμού του συνοδευμένο από το παρακάτω κείμενο.

«Το όνομα του συνδυασμού μας αποτυπώνει το όραμά μας:

για ένα Δήμο που θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ στο να δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης, πηγαίνοντας κόντρα στην οικονομική ύφεση που έχει πλήξει πολλές ομάδες συμπολιτών μας.

για ένα Δήμο που θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ στο να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας

για ένα Δήμο που θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ στο να αναδείξει τον τόπο μας, όσο πιο δυναμικά γίνεται.

για ένα Δήμο που θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ στο να δίνει λύσεις στα προβλήματα που σκιάζουν την εικόνα του τόπου μας.

για ένα Δήμο που θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ, ευημερίας, αλληλεγγύης και προόδου, ανάπτυξης, δημιουργίας, διαφάνειας, αξιοκρατίας, εξυπηρέτησης των πολιτών, ένα Δήμο πάνω από όλα … ανθρώπινο …. που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών.

Το σήμα του συνδυασμού είναι ανθρωποκεντρικό δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

Τέσσερεις άνθρωποι, με διαφορετικά χρώματα, ώστε να αποτυπώνεται, η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού, ενώνουν τα χέρια τους, σχηματίζοντας ένα κύκλο που συμβολίζει την ενότητα και την συνεργασία, εκφράζοντας ταυτόχρονα δυναμισμό και κίνηση.

Προτάσσει την συνένωση δυνάμεων για να υπηρετηθεί ο κοινός στόχος για ένα Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ, τον τόπο που θα ’θελες να ζεις.»

Η παρατήρησή μας… το όνομα το βρήκαν… Ψάχνουν ακόμη όμως την ταυτότητα του συνδυασμού, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει καθόλου θέσεις για τα καυτά προβλήματα της πόλης….

Σχετικά Άρθρα