Δράμα Εκδηλώσεις Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2014 του Βερολίνου

IMG_0353 IMG_2102

Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου, στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, ITB Berlin, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανική πρωτεύουσα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου 2014 συμμετείχε και φέτος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος. Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ανέλαβε την οργάνωση καθόσον και την οικονομική υποστήριξη της συμμετοχής της ΠΑΜΘ. Στο περίπτερο της Περιφέρειας μοιράστηκαν έντυπα και τουριστικά φυλλάδια, ενώ έγινε και προβολή οπτικοακουστικού υλικού για όλες τις περιοχές της Περιφέρειας μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος είχε επαφές με φορείς του τουρισμού με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας και ειδικότερα την  Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης υπήρξε συνεργασία εκπροσώπων ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Καβάλας και της Θάσου με ανάλογους φορείς που μετείχαν στην έκθεση από άλλες χώρες, με αποτέλεσμα τη σύναψη πολλών νέων συμβολαίων που θα φέρουν περισσότερους τουρίστες στην Περιφέρεια μας.

Σχετικά Άρθρα