Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πιάσανε τους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν σε 78χρονο στην Βελόνη

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η προχθεσινή απόπειρα ληστείας σε βάρος 78χρονου ημεδαπού, στη Βελόνη Ξάνθης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στις 6-3-2014, το μεσημέρι, στη Βελόνη Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 33, 22 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, την 5-3-2014, το βράδυ, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στην οικία του 78χρονου, προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα. Μόλις ο 78χρονος τους γνωστοποίησε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, τον χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους τρεις ημεδαπούς.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα