Επιχειρηματικότητα Μειονότητα Τελευταία Νέα

Εκδήλωση της Τουρκίας στην καρδιά της Αθήνας

Torkikh drash sthina (1) Torkikh drash sthina (2) Torkikh drash sthina (3) Torkikh drash sthina (4)

Από την δεξίωση της Παρασκευής της Τουρκικής πρεσβείας στον “Αστέρα” της Βουλιαγμένης- τουρκικών συμφερόντων πλέον-με την ευκαιρία της τουρκικής πολιτιστικής εβδομάδας από 7-14 Μαρτίου. Στη δεξίωση παρουσιασθήκαν εκλεκτά προϊόντα της Μικρασίας, έργα ζωγραφικής Τούρκων καλλιτεχνών και μουσική πρόγραμμα από διαπρεπείς καλλιτέχνες. Το κλου της βραδιάς ήταν επίδειξη μόδας με ακριβά παραδοσιακά ρούχα. Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο πρεσβευτής κ.Kerim Uras και η σύζυγός του….

Η πρόσκληση για την εκδήλωση έγραφε «Δύο Τούρκοι guest chefs και η ομάδα της κουζίνας του Astir Palace σας μυούν σε γεύσεις από την ανατολίτικη και αυτοκρατορική κουζίνα, από τις 7- 16 Μαρτίου, στο εστιατόριο Grill Room με ζωντανή μουσική. Αυθεντικά τουρκικά πιάτα και γλυκά, όπως τας κεμπάπ, κεμπάπ από κοτόπουλο Islim, αρνίσιο κότσι, μελιτζάνες παπουτσάκι, αρνάκι καπάμα, λαυράκι τηγανητό με αμύγδαλα, γλυκό κυδώνι, παραδοσιακός μπακλαβάς, κανταΐφι και εκμέκ και πολλά άλλα θα έχουν την τιμητική τους».

Ήταν ένα δεκαήμερο πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά να γευτούν παραδοσιακές τουρκικές γεύσεις και συνταγές.

Σχετικά Άρθρα