Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Παπάγου Παπανικολάου με τον Μπάμπη Δημαρόπουλο

Papagos

Κυρίες και Κύριοι

Αγαπητοί μου Συμπολίτες

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι

του Στρατού και της Αστυνομίας

Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες

 

Ονομάζομαι Παπάγος Παπανικολάου και έχω γεννηθεί στο Νικηφόρο Δράμας, από γονείς πόντιους που ήρθαν πρόσφυγες από την Πατρίδα.

Κατατάχθηκα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1971 και αποστρατεύτηκα με το Βαθμό του Αντισυνταγματάρχη το 2004, από το επιτελείο της 25ης ΤΘ. Ταξιαρχίας.

Ως αξιωματικός του στρατού, μετατέθηκα στην Ξάνθη το 1999 και μετά την αποστρατεία μου αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα εδώ, γοητευμένος από αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του, που τόσο ζεστά με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα της έλευσης μου.

Σας ανακοινώνω λοιπόν, ότι αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια υπό τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο”

Με ειλικρίνεια, τιμιότητα και πολύ δουλειά θα καταφέρουμε μαζί να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την όμορφη πόλη μας, καθώς και την ιστορική περιοχή της Σταυρούπολης, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αναλαμβάνοντας δράσεις που θα τους διευκολύνουν στη σκληρή καθημερινότητα της ζωής, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Γνωρίζω ότι η ψήφος του λαού δεν απαιτείται, δεν αγοράζεται, δεν ζητιανεύεται και δεν κερδίζεται με πλάγια και δόλια μέσα, κερδίζεται με τον ορθό και αληθινό λόγο, με την ευθύτητα η οποία πρέπει να διακρίνει κάθε υποψήφιο και με την παρρησία που πρέπει ο κάθε υποψήφιος να απευθύνεται προς το Λαό.

Έτσι κάνω κι εγώ, σας ζητώ παλικαρίσια και με ευθύτητα την ψήφο σας και θα σας κάνω υπερήφανους για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να σας τιμώ και πριν και μετά τις εκλογές.

 

Με αγάπη και τιμή

 

Ανχης ε.α. Παπάγος Α. Παπανικολάου

Γραμματέας Ε.Α.Α.Σ. Ξάνθης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο”

του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης

Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Σχετικά Άρθρα