Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τα λένε χύμα οι Ξανθιώτες συνδικαλιστές της Αστυνομίας

«Ήμουν και εγώ εκεί….No 2»

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης μετά από την θριαμβευτική απόφαση με 5-0 υπέρ της αθωότητας της συναδέλφου μας ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας, το λιγότερο που θα περίμενε θα ήταν ο σεβασμός στους συναδέλφους Αξιωματικούς μας, που καθαρά και ξάστερα αποφάσισαν υπέρ της ελευθερίας της συνδικαλιστικής δράσης.

Όμως όπως φαίνεται κάποιοι, παρότι τάσσονται στις ανοιχτές πόρτες υπέρ της συνδικαλιστικής δράσης, όταν κλείνουν αυτές προσπαθούν να τον χτυπήσουν ύπουλα. Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης έχοντας εμπιστοσύνη στο δίκαιο, θα βρίσκετε αύριο 21 Φλεβάρη ,έξω από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ώστε να διατρανώσει την υποστήριξη του στην Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ!

Όπως και την πρώτη φορά θα κλείσουμε με τις ίδιες θύμισες. Στην απαρχή του σωματείου μας, πριν 27 χρόνια, η φυσική ηγεσία του νομού μας, μας είχε επισημάνει σε συνάντηση που είχε επιδιώξει μαζί μας, ότι ο συνδικαλισμός είναι για δεντροφυτεύσεις και εκδηλώσεις, εμείς λοιπόν λέμε στους νοσταλγούς του παρελθόντος ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν….

Σχετικά Άρθρα