fbpx
Γενική

Εξευτελιστικές οι συνθήκες με τον εξοπλισμός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Ξάνθη


Δίκιο έχουν και φωνάζουν οι συνδικαλιστές της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθη όταν το υπουργείο κυριολεκτικά τους έχει αφήσει στο έλεος των καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους: Κατά τη σύσταση της ομάδας ΔI.AΣ έγινε προμήθεια εξοπλισμού για τους συναδέλφους που θα στελέχωναν την υπηρεσία. Από αυτά όμως πλην των παραπάνω προμηθεύτηκαν και άλλες συναφείς προς το αντικείμενο υπηρεσίες (Ομάδα Ζ, Δέλτα). Πλην όμως ο εξοπλισμός είναι κατωτέρας ποιότητας με αποτέλεσμα να μην προστατεύει όπως πρέπει.
-Συγκεκριμένα η στολή μηχανής είναι τέτοιας ποιότητας που δεν είναι αδιάβροχη, δεν προστατεύει από το κρύο και όσον αφορά τα προστατευτικά της στολής αποτελεί ανέκδοτο από μόνο του ο χαρακτηρισμός τους ως προστατευτικά.
-Έχει χορηγηθεί μόνο μια στολή με αποτέλεσμα να μπορεί να πλυθεί μόνο όταν παίρνουμε άδεια.
-Τα κράνη εδώ και 1 1/2 χρόνο θα έπρεπε να έχουν αλλαχθεί.
Ο προβληματικός εξοπλισμός κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη μια ενδεχόμενη πτώση και πολλοί τραυματισμοί, πιστεύουμε θα είχαν αποφευχθεί αν είχανε εφοδιάσει τους συναδέλφους με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Σε περίπτωση που λόγω του μνημονίου δεν μπορούν να αλλαχθούν ζητάμε να δείτε το ενδεχόμενο να εξεταστούν οι στολές από ειδικό πραγματογνώμονα ώστε να αποφανθεί για την καταλληλότητά τους και να δρομολογηθεί η αλλαγή τους με όσο καλύτερο δυνατό εξοπλισμό.
(Ρεεε Αντώνη τους αστυνομικούς μας ρε φίλε… για πες στο δημοσίας τάξης να ρίξει μια ματιά… ακούει κανείς στην Αθηναααααα!!!!!)

Σχετικά Άρθρα