Γενική

Ένας χαμός γίνεται στον συνδυασμό του Παυλίδη στην γειτονική Ροδόπη


Απειλούσε ο αντιπεριφερειάρχης της Ν.Δ. με αποκαλύψεις αλλά…
Πολλά τα προβλήματα για τον πρώην Νομάρχη Ξάνθης και υποψήφιο Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Παυλίδη. Πριν λίγες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που έλεγαν ότι «Δεν θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής, μιας και ο Παυλίδης μετά την πανωλεθρία που έπαθε στις τελευταίες εκλογές, σκεφτόταν εδώ και καιρό την αλλαγή αυτή και την αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα».
Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μια κινητικότητα από την πλευρά του κ. Μιχελή ο οποίος λίγες μέρες μετά μιλώντας στην εφημερίδα ο Χρόνος, είπε ότι αν ήθελαν να τον αποκόψουν όφειλαν να το κάνουν εγκαίρως. Την ίδια ώρα άφησε να διαρρεύσει στο φιλικό του περιβάλλον ότι αν αποκλειστεί δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα αστράψει και θα βροντήξει με μια συνέντευξη αποκαλύψεων που θα κάνει πάταγο!!!! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Κώστας Μιχελής ακούει και περιμένει τις εξελίξεις κάνοντας ταυτόχρονα τις επικοινωνίες του στην Αθήνα. «Εγώ δεν κατέβηκα να προσκυνήσω, να παρακαλέσω το κόμμα. Αν γίνει κάτι, πρέπει να γίνει με αξιοπρέπεια και με πλήρη αποδοχή στο πρόσωπό μου», λέει στους ανθρώπους του και έχει δίκιο ο άνθρωπος που έχει πίσω του και μια ιστορία στην Ροδόπη.
Όλα τα παραπάνω τα αναλύσαμε στην εκπομπή Social του Καναλιού 6 το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, μαζί με τον Δημοσιογράφο Νίκο Βαβατσικλή και την Μαρία Κώστογλου. Και τονίσαμε ότι αυτή η ανατάραξη αλλά και οι απειλές του κ. Μιχελή κατά του αρχηγού του (Παυλίδη), είναι που δημιουργούν πρόβλημα στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και βαθύ ρήγμα μεταξύ των στελεχών της στην Ροδόπη. Μετά την εκπομπή επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Μιχελής που έβλεπε το Κανάλι 6 και μου διευκρίνισε ότι οι αποκαλύψεις που έχει να κάνει «δεν αφορούν τον κ. Παυλίδη» ο οποίος θέλει να τον βγάλει από τον συνδυασμό- δεν εννοούσε δηλαδή ότι έχει κάτι για τον αρχηγό του- αλλά ότι οι αποκαλύψεις θα είχαν στόχο τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. (Λες μετά από όλα αυτά να υπαναχωρήσει ο Παυλίδης και να συνεχίσει με Μιχελή στην Κομοτηνή;).
Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα