Το έργο του ΕΟΠΥΥ περνάει στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, αναλαμβάνει από βδομάδα και η Εύα Τσακίρη - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το έργο του ΕΟΠΥΥ περνάει στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, αναλαμβάνει από βδομάδα και η Εύα Τσακίρη

Όπως μας ενημερώνει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κος Αθανάσιος Πάσχου μετά τη διακοπή της άσκησης του ελεγκτικού έργου που παρείχαν οι ιατροί- ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ και κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Διοικητή της 4 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όρισε ιατρούς- ελεγκτές οι οποίοι τρεις φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και από ώρα 8.30 έως15.00, θα ασκούν όλο το προβλεπόμενο ελεγκτικό έργο που μέχρι σήμερα παρείχαν οι ελεγκτές- ιατροί του ΕΟΠΥΥ αρχής γενομένης από 4 Μαρτίου 2014.

«Για την ομαλή εξυπηρέτηση όλων των πολιτών του Νομού, παρακαλούμε και αναμένουμε τη συνδρομή, την εύλογη υπομονή και συνεργασία από όλους καθώς και την κατανόηση του κοινού από τυχόν  προβλήματα που πιθανώς προκύψουν από τη νέα αυτή διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση το Προσωπικό του Νοσοκομείου έχει ενημερωθεί και θα συμβάλλει και στο νέο αυτό έργο, προκειμένου να μη στερηθεί η τοπική κοινωνία και οι ασθενείς των αναγκαίων φαρμάκων και λοιπών  συναφών υπηρεσιών υγείας» αναφέρει ο κ. Πάσχου, στην ενημέρωση που μας έκανε. (Υπενθυμίζουμε ότι από εβδομάδα υποδιοικήτρια στο νοσοκομείο μας αναλαμβάνει η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Ευα Τσακίρη!).

Σχετικά Άρθρα