Ατζέντα Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου η Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση

Στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών- Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014, η προγραμματισμένη Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση «Mundialito» της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.30, αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο δήμος ζητά συγνώμη από τους μικρούς μας φίλους, αλλά θα τους ταξιδέψει στο ρυθμό των απόκρεων με άφθονο κέφι και πολύ χορό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15.30.

Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση «Mundialito»

Για πρώτη φορά στο θεσμό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών- Ξανθιώτικο Καρναβάλι πραγματοποιείται η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών με τίτλο «Mundialito».

Οι μαθητές των σχολείων του νομού με την ευθύνη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων θα ζήσουν για πρώτη φορά το κέφι της Αποκριάς στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεκινώντας από την διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου & Καβάλας καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.

Τα παιδιά θα πλαισιώνουν ξυλοπόδαροι, κλόουν, ζογκλέρ και 50 πουλιά κούκλες.

Καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία θα ζήσουν μια μοναδική στιγμή χαράς με διαγωνισμούς, θεατρικά και μουσικά παιχνίδια, που έχει οργανώσει η ομάδα «ΚΟΠΕΡΤΙ»

Χορευτικά τρενάκια και δρομικά συναγωνιστικά παιχνίδια

Διαγωνισμοί χορού με όλα τα είδη ελληνικής και ξένης μουσικής και κυνήγι θησαυρού σε όλη την πλατεία – ξεφάντωμα με πολλές εκπλήξεις

Θεατρικά και μουσικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των παιδιών

Αποκεντρωμένες δράσεις σε 3 σημεία της πλατείας:

Ελεύθερο ασφαλές παιχνίδι σε φουσκωτό παιχνίδι

Ομαδικές εικαστικές δράσεις- ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥΛΙΑ- Παραδοσιακά παιχνίδια με μουσική  και βραβεία- Σχολείο ζογκλέρ.

Πασαρέλα Αποκριάτικης στολής με χορογραφίες, μουσική και αυτοσχεδιασμούς.

Σχετικά Άρθρα