Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσική Κομοτηνής - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Εκδηλώσεις Πολιτισμός Ροδόπη

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσική Κομοτηνής


«Αλλιώς» Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00
H Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στη σκηνή ένα χρόνο μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Παλλάς και σε όλη την χώρα. Μόλις κυκλοφορήσαν τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Αλλιώς» σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου, γεγονός που αποτελεί και την αφορμή για μία σειρά απο ζωντανές εμφανίσεις στο κοινό σε όλη την Ελλάδα και την Κυπρο.
Στον καινούριο της δίσκο η Δήμητρα Γαλάνη υπογράφει και ως συνθέτης πολλά απο τα τραγούδια. Ήδη έχουμε ακούσει ένα από αυτά, το «Αν» ως το τραγούδι των τίτλων της πρόσφατης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο ανέβηκε ψηλά στα ραδιοφωνικά airplay και αγαπήθηκε από το κοινό. Δύο ακόμα συνθέτες συνεργάζονται στη νέα δισκογραφική δουλειά: ο Χρυσόστομος Μουράτογλου που είναι και παραγωγός και ενορχηστρωτής του δίσκου- σταθερός συνεργάτης της Δήμητρας τα τελευταία χρόνια – και ο διεθνώς αναγνωρισμένος συνθέτης Jun Miyake (γνωστός στους Έλληνες από τη μουσική για την ταινία του Βέντερς- αφιέρωμα στην Πίνα Μπάους) που συμμετέχει με 1 τραγούδι.
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο). Η Δήμητρα ξανά στη σκηνή, ξανά κοντά μας ζωντανά, παρέα μας. Μας έλειψε!

Σχετικά Άρθρα