fbpx
Γενική

Αλώνεται η Θράκη από τα Υπερκαταστήματα. Έρχεται και το ΙΚΕΑ στην γειτονική Κομοτηνή


«Προσεχώς στη Θράκη», έγραφαν τα φυλλάδια του πολυκαταστήματος που μοιράζοντας στους πελάτες του ΙΚΕΑ στη Λάρισα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προαναγγέλλοντας στην ουσία την επέκταση της αλυσίδας και στη Θράκη.
Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότερες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων επιλέγουν την Θράκη για την εγκατάσταση παραρτημάτων τους και αυτό το επιβεβαιώνει μία είδηση που αφορά σε μία παγκοσμίως γνωστή αλυσίδα. Το ΙΚΕΑ, όπως πληροφορούμαστε, έχει ήδη βρει το χώρο στον γειτονικό νομό και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Κομοτηνή.
Το IKEA είναι επιχείρηση με μεγάλα καταστήματα επίπλων, έχει σουηδική προέλευση, η έδρα της είναι στην Ολλανδία αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα. Η αλυσίδα έχει 313 καταστήματα σε 38 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία. Ο κατάλογος του IKEA, που περιέχει περίπου 12.000 προϊόντα, είναι τυπωμένος σε 160 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως, και διανέμεται δωρεάν, μέσω του ταχυδρομείου και των καταστημάτων. Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε η εταιρία με ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη το 2001 και ακολούθησε ένα κατάστημα στα Σπάτα της Αττικής το 2003. Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 5 καταστήματα ΙΚΕΑ: 2 στην Αθήνα (στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου και στην λεωφ. Κηφισού), στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, και στα Ιωάννινα. (Ετοιμαστείτε και για άλλα λουκέτα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην περιοχή μας…).

Σχετικά Άρθρα