fbpx
Γενική

Δημοσκόπηση: Οι γνώμες των ψηφοφόρων για τους Δημάρχους Ξάνθης- Δράμας- Κομοτηνής- Καβάλας και Αλεξανδρούπολης


Αρνητικές είναι οι γνώμες για την Ξάνθη. Χτυπάει «ταβάνι» στις θετικές ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης!
Την τελευταία ανάλυση των δεδομένων από τη μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό της εφ. ΤΟΛΜΗ, του XanthiPress.gr, του Kαναλιού 6 και της εφ. Xanthinews παρουσίασε η εταιρία To The Point και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΤΟΛΜΗ. Πρόκειται για τις γνώμες των πολιτών στην Περιφέρεια για τους Δημάρχους των Δήμων των 5 πρωτευουσών της περιοχής.
Από τα αποτελέσματα φανερώνεται η ιδιαίτερα θετική άποψη που υπάρχει για το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος συγκεντρώνεται θετικές γνώμες που ξεπερνούν το 60% και αρνητικές που βρίσκονται μόλις στο 20,5%! Ιδιαίτερα θετική είναι επίσης η γνώμη των ψηφοφόρων στους Δήμους Κομοτηναίων (58% θετικές έναντι 27,5% αρνητικές) και Δράμας (52% έναντι 26%). Αρνητική είναι η εικόνα των ψηφοφόρων για το Δήμο της Καβάλας και της Ξάνθης (33,5% θετικές έναντι 56% αρνητικές)
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης είναι ο μόνος που αποχωρεί στο τέλος της θητείας του ενώ όλοι οι υπόλοιποι Δήμαρχοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές.

Σχετικά Άρθρα