Γενική

Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο διοικητήριο

Σύλλογοι και φορείς έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο Διοικητήριο και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία, αγάπη, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη.
Πρώτοι τα έψαλαν στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης τα μέλη  του συλλόγου Λεχριτών κανταδόρων και ακολούθησαν η φιλαρμονική μπάντα της Αστυνομίας, η χορωδία του συλλόγου «Αριστοτέλης», η μπάντα του Δήμου Λαγκαδά, η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων, η φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού. Το Διοικητήριο επισκέφθηκαν ακόμη αντιπροσωπείες της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης και καθηγητών των ΕΠΑΛ που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, οι οποίες έψαλαν στον κ. Καράογλου τα δικά τους κάλαντα.
Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης εύχεται τα εξής: «Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα η φλόγα της ψυχής να ζεστάνει τις καρδιές μας και να τις γεμίσει με συναισθήματα αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς. Αυτές τις Άγιες ημέρες ας παραμερίσουμε τους εγωισμούς και όλα εκείνα που κατατρώγουν την καθημερινότητά μας και ας δώσουμε και πάλι σημασία στις αξίες που ενδυναμώνουν τη συνύπαρξη των ανθρώπων και κάνουν την αλληλεγγύη ισχυρότερη. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλη τη Μακεδονία, σε όλη τη Θράκη, σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα