fbpx
Γενική

Η επίσημη παραδοχή και του VOX για το περιστατικό που ΜΟΝΟ η Xanthinews αποκάλυψε

Γράφαμε λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου ότι «Λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου στο Καφέ VOX στην «παραλία» της Ξάνθης ακριβώς απέναντι από την Πυροσβεστική, και σε ένα κατάστημα που δούλευε «στο αδιαχώρητο», δημιουργήθηκε πανικός όταν διέρρευσε από άγνωστους, χημική ουσία που έκανε τα παιδιά να μην μπορούν να αναπνεύσουν και να καίει ο λαιμός τους.
Δεν γνωρίζουμε αν το «χημικό» διέρρευσε από κάποιο μηχάνημα ή το έριξε σαν «σπρέι» κάποιος θαμώνας. Το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό γιατί οι πληροφορίες μιλάνε για τουλάχιστον 200 παιδιά ηλικίας 13-17 ετών που πανικόβλητα προσπαθούσαν να ανασάνουν και να βρουν την έξοδο. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική η οποία και το εκκένωσε τελικά. Τουλάχιστον τρία παιδιά παρουσίασαν δύσπνοια και έλαβαν τα πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Η αστυνομία έκλεισε το μαγαζί και πιθανότατα θα διενεργηθεί έλεγχος για το περιστατικό αλλά και τις συνθήκες λειτουργίας του καταστήματος. Με την ευκαιρία γονείς που είδαν τα παιδιά τους να μην μπορούν να ανασάνουν και να κινδυνεύουν να ποδοπατηθούν κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας, ζητούν ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ από αστυνομία Δήμο και Πυροσβεστική σε ΟΛΑ τα νυχτερινά μαγαζιά- clubάκια της περιοχής. (Αναμένουμε μέχρι την έκδοση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Ξάνθης και θα επανέλθουμε!!!)».
Λίγο πριν στην σελίδα του καταστήματος στο Facebook ανέβηκε το παρακάτω κείμενο με το οποίο οι ιδιοκτήτες εξηγούν το τι έγινε… μέχρι σήμερα βέβαια δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση ούτε από την Αστυνομία ούτε από την πυροσβεστική για το είδος του Χημικού που έπεσε πάνω στα παιδιά μας… και προκάλεσε πανικό ικανό να στείλει τουλάχιστον τέσσερα παιδιά στο πρώτων βοηθειών. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!!!

Σχετικά Άρθρα