fbpx
Γενική

Λάσπη


Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης φίλε Ξανθιώτη καθημερινά μας μιλάνε και μας διαβεβαιώνουν για βελτίωση της κατάστασης, ακόμα και για ανάπτυξη.
Οι Έλληνες όμως δεν βλέπουν ούτε βελτίωση, ούτε ανάπτυξη. Παρ όλες τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υποστούν άλλες περικοπές, δυστυχώς όλο και λιγότερα ευρώπουλα μπαίνουν στις τσέπες τους και οι ανατιμήσεις των καταναλωτικών αγαθών και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ξετινάζουν των πορτοφολιών τα απομεινάρια.
Και η κατάσταση γίνεται όλο και δυσκολότερη όσο πλησιάζει η αλλαγή του χρόνου και οι γιορτές. Δοκιμάσαμε επί χρόνια πολλά τις μονοκομματικές κυβερνήσεις. Είχαμε και την τύχη να δοκιμάσουμε πρότινος και την τρικομματική κι εκεί που η περίπτωση αυτή μας άρεσε και την υιοθετήσαμε δεν τη χαρήκαμε και έγινε δικομματική.
Από το 2009 και εντεύθεν κατεχόμεθα από διαρκή ανησυχία και αβεβαιότητα για το ποια εξέλιξη θα έχει η όλη κατάσταση στη χώρα μας αλλά περισσότερο μας ανησυχεί το μέλλον των παιδιών μας, τα οποία άνεργα άλλα γυρίζουν άσκοπα κι αμήχανα στους δρόμους χτυπώντας πόρτες για ανεύρεση εργασίας κι άλλα ξενιτεύονται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Νέοι με πετυχημένες σπουδές, με πτυχία ανωτέρων και ανωτάτων σχολών, με σπουδές μεταπτυχιακές βλέπουν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται. Ξενύχτησαν επάνω στο βιβλίο, αφιέρωσαν τα νιάτα τους, οι γονείς τους με στερήσεις ξόδεψαν πολλά χρήματα για να τα δουν πετυχημένα στη ζωή και αντί να απολαμβάνουν από τους κόπους τους καρπούς, θερίζουν παράπονο, πικρία και απογοήτευση.
Αφήστε όλοι οι ασχολούμενοι με τα κοινά τις αψιμαχίες και τα κονταροχτυπήματα. Αυτά είναι πολυτέλεια για την παρούσα δύσκολη κατάσταση. Μονιάστε, συσπειρωθείτε όλοι και βρείτε λύσεις για τη νεολαία μας που είναι το μέλλον της χώρας μας.
Έλεος πια! Η πατρίδα μας μαραζώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν αντέχει άλλο…

Σχετικά Άρθρα