Δεν βρίσκουμε πώς να χαρακτηρίσουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι στο σύνολό τους σχεδόν επιδίδονται φορτικά στην παρουσίαση προγραμμάτων μαγειρικής. Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση στερεί από χιλιάδες οικογένειες την επάρκεια και αυτού του επιουσίου, είναι προκλητικό να προβάλλονται τρόποι μαγειρέματος γαργαλιστικών φαγητών και γλυκισμάτων, που ανοίγουν μεν την όρεξη, δεν μπορούν όμως και να την κορέσουν. Στα τοπικά τηλεοπτικά πράγματα πάντως αυτές τις μέρες ξεκινάνε και πάλι οι παρουσίες του εκδότη μας Σταύρου Καρυπίδη και του δημοσιογράφου Γιάννης Σιδηρόπουλου στα παράθυρα του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Καναλιού 6. (Ο χειμώνας τουλάχιστον δημοσιογραφικά θα είναι «θερμός»).
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".