Η επισήμανση αναγνώστη της «Χ.Ν.» ότι σε κοινό τραπέζι, από αυτά που γίνονται τέτοιες μέρες στα χωριά, το τυρί φέτα που σερβιρίστηκε ήταν αλλοιωμένο, αλλά και ότι το κρέας είχε μια διαφορετική γεύση, δίνει την αφορμή να θιχτεί ένα θέμα που, εάν δεν προσεχθεί, μπορεί και να δημιουργήσει σοβαρά ομαδικά προβλήματα υγείας. Πολλές φορές τα φαγητά μένουν για ώρες εκτεθειμένα εκτός ψυγείου και τώρα με τις μεγάλες ζέστες υπάρχει κίνδυνος να φθάσουν στο τραπέζι αλλοιωμένα. Γι αυτό καλό θα είναι οι διοργανωτές των εκδηλώσεων (ειδικά τώρα στις γιορτές παλιάς πόλης) να φροντίζουν για την σωστή διατήρησή τους, για να αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν τώρα, που η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για να μη… πληρώνουμε τη διασκέδαση και το φαγοπότι που θα ακολουθήσει τις επόμενες 15 μέρες στην Ξάνθη… με την υγεία μας!..
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".