fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΑΓΩΝΑΣ
Κάπως έτσι οραματιστήκαμε το μέλλον του ποδήλατου στην Ξάνθη και δημιουργήσαμε το Αστικό – Παιδικό ποδηλατικό τμήμα του ΠΗΓΑΣΟΥ. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά,  στην αποδοχή και υιοθέτηση από το κοινό μιας ευρύτερα φιλικής πολιτικής και αντίληψης για το ποδήλατο. Η ενασχόληση και ο τρόπος ζωής με το ποδήλατο χαρίζει σε όλους υγεία, χαρά, διασκέδαση και ένα αποδεδειγμένα καλύτερο “ΕΥ ΖΗΝ”.Τα παραπάνω τονίζει ο υπεύθυνος του Αστικού – Παιδικού τμήματος στον ΠΗΓΑΣΟ  Δημήτρης Γκαγκαλίδης (καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 2ο Γ/σιο Ξάνθης).
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Ποιον να πιστέψει ο ελληνικός λαός και γιατί; Πώς να ελπίζει και με ποιες ευοίωνες προοπτικές να βαδίζει στο παρόν, όταν το μέλλον είναι ζοφερό; Ας μη ξεχνάμε πως ακόμη και τα νεογέννητα θα τα βαραίνει μαζί με το προπατορικό αμάρτημα και το χρέος που θα το κληροδοτήσουμε, ως μέγα ευεργέτημα προς αυτά
ΕΜΠΡΟΣ
Σε 8 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουνίου Ματζίρ Αμέτ Ραμαδάν με απόφαση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Εφετείου Θράκης που τον έκρινε ένοχο για την παράβαση του άρθρου 11 του νόμου 2527/1931 και άμεση συνέργεια στην παράβαση του άρθρου 98 παρ. 2 του νόμου 2616/99κατηγορία της απόδοσης πλαστού διπλώματος οδήγησης σε κάτοικο του Σουνίου.
XANTHIPRESS
Ένας Ξανθιώτης περιλαμβάνεται στις λίστες που εμφανίζονται στον τύπο και κάνουν λόγο για Υπουργικές Αποφάσεις των Υπουργών Δικαιοσύνης, με τις οποίες «καθάριζε» το ποινικό τους μητρώο προκειμένου να καταλάβουν θέσεις στο δημόσιο.
Στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για 4 περιπτώσεις επί Υπουργείας Α. Ρουπακιώτη και 5 περιπτώσεις επί Υπουργείας Μ. Παπαϊωάνου. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτή ενός Ξανθιώτη του οποίου αφαιρέθηκαν 9 καταδίκες !
ΘΡΑΚΗ
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις και οι αντιπαραθέσεις που πυροδοτήθηκαν κατά την συζήτηση του πέμπτου και τελευταίου θέματος της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, χθές το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε.Ξ. Αντικείμενο της αντιπαράθεσης αποτέλεσε το ζήτημα του ανοίγματος της αγοράς και τις Κυριακές, ένα ζήτημα που ήδη έχει προκαλέσει πολύ σοβαρή αντιπαράθεση μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, των επαγγελματιών και των εμπόρων αντίστοιχα που αντιτίθενται στις προθέσεις του πρώτου.

Σχετικά Άρθρα