fbpx
Γενική

Αποφοίτηση μαθητών της Γ τάξης του Γυμνασίου του Πολυσίτου


Δραστήρια και η Διευθύντρια αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

Με βίντεο μουσική από τους ίδιους τους μαθητές και την ευθύνη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, της διευθύντριας του Γυμνασίου Πολυσίτου κ. Έλενας Τάτσιου και του συλλόγου καθηγητών, οργανώθηκε μία τέλεια από κάθε άποψη αποφοίτησης της τρίτης τάξης την Παρασκευή. Μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και συγκίνησε τους απόφοιτους και τους γονείς τους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων έδωσε από ένα αναμνηστικό στα παιδιά τα οποία δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους.

ΕΛΕΝΑ ΤΑΤΣΙΟΥ: Όπως ανέφερε η κυρία Τάτσιου αυτή η εκδήλωση με την βοήθεια όλων έγινε για πρώτη φορά στο σχολείο και ευελπιστούν όλοι να γίνει θεσμός. Η Παρασκευή επιλέχτηκε για αυτήν την εκδήλωση γιατί όπως ανέφερε ήταν και η τελευταία ημέρα που η Περιφέρεια πληρώνει το ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών.
ΤΖΕΜΗΛ ΤΖΕΛΕΠ: Ο Πρόεδρος των γονέων και κηδεμόνων κ. Τζεμίλ Τζελέπ μίλησε για αναγέννηση του γυμνασίου Πολισύτου αφού το 2013 έγιναν τόσες εκδηλώσεις και προσπάθειες για την καλλίτερη λειτουργία και συντήρηση του σχολείου, όσες δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια. Δεσμεύθηκε ότι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Πολυσίτου θα είναι στο πλευρό των καθηγητών και των μαθητών σε ότι και αν χρειαστούν.

Σχετικά Άρθρα