Ομιλία με θέμα «Η δύναμη του διαλογισμού και της γνώσης στη θεραπεία του σώματος,( μέσα από την προσωπική εμπειρία).» με τη Σιγκρούν Όλσεν διοργανώνει το πνευματικό κέντρο Μπράμα Κουμάρις Ξάνθης, Στην οδό Πανόρμου 2 & Αθηνών γωνία, 4ος όροφος, περιοχή Κυψέλη στις 22/05/2013 και Ώρα : 7:30 μμ.
Η Sigrun Olsen γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία. Στα είκοσί της, μετακόμισε στη Γερμανία όπου σπούδασε ζωγραφική. Ωστόσο, προς το τέλος των σπουδών της, είχε μια σοβαρή ασθένεια. Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες της επιβίωσης της ήταν λίγες, έκανε μια μεγάλη ανάκαμψη τόσο μέσω της βοήθειας του ιατρικού κόσμου, καθώς και της δικής της εσωτερικής εργασίας με το νου και τα συναισθήματα της και μια πλήρη αλλαγή στον τρόπο ζωής.
Μετά από αυτή την εμπειρία, η Sigrun άρχισε να ενδιαφέρεται για την ολιστική φροντίδα της υγείας και έκτοτε, είχε την ευκαιρία να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις υγείας. Λίγο μετά την ανάρρωσή της, μετακόμισε με τον σύζυγό της στην Αμερική, όπου συνέχισε με τα έργα τέχνης της. Ταυτόχρονα, άρχισε να οργανώνει σεμινάρια – ριτρίτς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ισλανδία, όπου οι άνθρωποι ενημερώνονταν σχετικά με τα οφέλη και τις μεθόδους για να ζουν μ’ έναν ολιστικό τρόπο ζωής. Το 1997, καθώς ταξίδευε στην Ινδία, η Sigrun και ο σύζυγός της ήρθαν σε επαφή με τους Brahma Kumaris. Αυτή η συνάντηση πρόσθεσε μια νέα πνευματική διάσταση και έφερε τεράστια οφέλη στη ζωή της.Από τότε, όντας μαθήτρια των Brahma Kumaris, η Sigrun τώρα συντονίζει το παράρτημα των Brahma Kumaris στην Ισλανδία, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών, των θρησκειών και υποβάθρων έρχονται, για να επωφεληθούν από το διαλογισμό και τα διάφορα πνευματικά μαθήματα που προσφέρονται.
Ζωγραφίζει ακόμα, αλλά σήμερα, αποκλειστικά με σκοπό να εμπνεύσει τους ανθρώπους και να επιτρέψει τη δική τους πνευματική υπόσταση ν’ αναδυθεί. Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, η Sigrun αισθάνεται ότι η ζωή της ήταν «προκαθορισμένη». Την τελευταία δεκαετία ταξιδεύει πολύ, για να δίνει μαθήματα και διαλέξεις σχετικά με τη θεραπευτική δύναμη του διαλογισμού, σε πολλά μέρη όπως την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Φινλανδία, την Ιταλία και την Πολωνία. Μιλάει με αναζωογονητική απλότητα και αυθεντικότητα, καθώς το μοίρασμά της προέρχεται από ένα συνδυασμό της πρακτικής εμπειρίας στη ζωής της και από μία προσγειωμένη πνευματική κατανόηση. Έτσι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να συσχετιστούν μαζί της και να είναι μια πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης γι’ αυτούς.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες : 25410 68078, email: [email protected]