fbpx
Γενική

Δεν πρόκειται να συμμετέχει ο Αλέκος Κοντός σε συλλαλητήριο του Σύριζα. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Άμεση η απάντηση των κομμάτων, διαψεύδουν την διακομματική συμφωνία που ονειρεύτηκε ο Ζεϊμπέκ
Απίστευτα πράγματα διέδωσε χθες το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης τόσο για την Νέα Δημοκρατία όσο και για τον βουλευτή Αλέκο Κοντό. Από τον μεγάλο του ενθουσιασμό να παίξει τα παιχνιδάκια του Σύριζα, σε τοπικό επίπεδο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, άρχισε χθες να δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης της πόλης ότι για το συλλαλητήριο του το οποίο θα γίνει το Σάββατο, υπάρχει διακομματική υποστήριξη και συνεννόηση και με τους υπόλοιπους βουλευτές της Ξάνθης!!!!
Όσο αφορά πάντως την Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ίδιο τον Αλέκο Κοντό, υπάρχει πλήρης διάψευση του γεγονός, μιας και ο πρώην Υπουργός καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται αλλά ζητά την σύγκληση των φορέων του τόπου πιστεύοντας ότι με συλλαλητήρια μεμονωμένων κομμάτων δεν λύνονται τα προβλήματα στην πόλη. Φυσικά η ΝΔ και ο Αλέκος Κοντός δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν τον Σύριζα και τα αστεία συλλαλητήρια του με την παρουσία τους.
Μιλώντας μάλιστα χθες το πρωί και στην εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια ο κ. Κοντός είπε ότι πρόκειται για πολύ σημαντικό θέμα για τον τόπο μας και δεν μπορεί να προσωποποιείτε το θέμα αυτό. «Οι μόνοι αρμόδιοι για να επιληφθούν είναι οι φορείς της Ξάνθης δεν είναι τα κόμματα» είπε και συνέχισε. «Ζητάω να γίνει ευρεία σύσκεψη, δήμοι ΕΒΕ Εργατικό κέντρο, βουλευτές Περιφέρεια κλπ και να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Είναι καταδικαστέα 100% αυτή η κίνηση του τραυματισμού του μουσουλμάνου συμπολίτη μας αλλά πρέπει να καταδικάσουμε και τις δυο πλευρές που προκαλούν αυτή την βία στην πόλη μας» τόνισε, εννοώντας ότι ο Σύριζα καταδικάζει μόνο την μία πλευρά αυτήν την Χρυσής Αυγής αλλά όχι τις πράξεις των αντιεξουσιαστών.
«Δεν μπορεί να καταδικάζουμε μόνο την μία πλευρά. Πρέπει να ενημερωθεί η Αθήνα για το τι συμβαίνει και να ληφθούν μέτρα ώστε να κλείσει ομαλά η υπόθεση» προσέθεσε ο κ. Κοντός.
Σε σχέση με την μειονότητα και τις δήθεν ανησυχίες της, ο Αλέκο είπε ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ όσοι κάνουν αυτές τις δηλώσεις. «Στην δεδομένη στιγμή βρέθηκε ο νεαρός που τραυματίστηκε, πήγα στο νοσοκομείο να τον επισπευτώ χωρίς να ξέρω αν είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος όμως διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν σπέκουλα στις πλάτες της μειονότητας. Πριν από μερικές μέρες τραυματίστηκαν δυο Χρυσαυγίτες και πήγαν και αυτοί στο νοσοκομείο, αυτό μόνο πρέπει να θυμίσω» είπε και ζήτησε να σταματήσει η κομματική εκμετάλλευση.
Για τον Βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είπε «λυπάμαι για τον Ζεϊμπέκ αλλά κάποιοι τον παρασύρουν σε λάθος δρόμο. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός ο βουλευτής του Σύριζα πριν κάνει δηλώσεις». Τέλος σε σχέση με την συνύπαρξη χριστιανών και μουσουμάνων στην περιοχή είπε ότι «Ορισμένοι συστηματικά δυναμιτίζουν την ειρηνική συνύπαρξη των Χριστιανών και Μουσουλμάνων και αυτό είναι απαράδεκτο, κανείς δεν μπορεί να δυναμιτίζει τις σχέσεις μας».

Σχετικά Άρθρα