fbpx
Γενική

Λάσπη

Δεν τα λέμε εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι τα λένε κ. εισαγγελέα
Ο Απ. Αγκόρτζας μιλώντας στην εκπομπή του Αλ. Παυλικιάνου την προηγούμενη εβδομάδα είπε για την υπόθεση της ΑΜΚ Άνοδος:
«Δεν μπορεί μία οργάνωση η οποία ασχολείται με το κοινωνικό έργο να είναι όλοι κοινωνιολόγοι και οι τρείς από τους έξη συμμετέχοντες στην Μ.Κ.Ο. να είναι πατέρας μητέρα και κόρη και να προτείνουν στις 12 Φεβρουαρίου όπως λέει το έγγραφο, συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης για την παροχή υπηρεσιών στον κοινωνικοψυχολογικό τομέα.
Στις 17 λήγει το πρόγραμμα, η εταιρεία είναι από την Αθήνα και χωρίς να γνωρίζουμε το πρακτικό αυτής της εταιρεία μας το έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο, δεν ξέρουμε, σύμφωνα με το καταστατικό ποιοι είναι για να πάρουμε θέση και ψάχνοντας το πρακτικό εκείνη την στιγμή ανακαλύπτουμε ότι είναι μία οικογενειακή εταιρεία, ανακαλύπτουμε ότι η μία δράση που είναι το κοινωνικό παντοπωλείο και αναφέρει ρητά στο άρθρο τρία, ότι εφ όσον δεν βρεθούν τα αντικείμενα για το κοινωνικό παντοπωλείο θα τα καταβάλλει ο δήμος από το δημοτικό προϋπολογισμό και τα 580.000 ευρώ πάνε κατά 25% για τα έξοδα της εταιρείας και τα υπόλοιπα θα πάνε για να προσληφθούν 21 άτομα τα οποία θα παρέχουνε υπηρεσίες ψυχολόγου και κοινωνιολόγου.
Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό τα 21 αυτά άτομα να είναι από την Ξάνθη. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεργαστεί ο δήμος με ΜΚΟ από την Ξάνθη; Τρείς ξέρω εγώ να σας πω τώρα». (Αναμένουμε πρωτοβουλίες….).

Σχετικά Άρθρα